Isnin, 2 Mac 2009

Aku dan Eman Manan.....

Imam pun join beramah mesra ngan Eman (dier suka lakonan Eman dalam Keris Hitam bersepuh Emas)

Bunga diapit kumbang.......

Bergambar la ngan artis..hahaha

Sempena tayangan filem WAYANG di UiTM Johor, aku berpeluang jumpa Eman Manan dan beramah mesra bersama ngan dier. Eman Manan datang Sabtu lepas, budak2 kolej suka kan main dapat jumpa dier nier.......Tapi banyak soalan aku dier x jawab...dan aku x bleh nak ceritakan apa yang aku tanya pada dier, nanti wartawan baca blog aku naya jer....hahahaha......Walauapapun, terima kasih Abg Eman Manan kerana sudi datang kat UiTM Johor nier....


2 ulasan:

mr.Sen$ei berkata...

seronok btol jumpa EMAN MANAN>..cter WAYANG pun aku dah tgk kat pawagam...mmg best...ada unsur2 yg baik..sokong cter Melayu

profashionally berkata...

saya peminat maut gila kepada EMAN MANAN. can you get back to me at shahilaka13@hotmail.com? saya nak tahu how eman is like off screen. kacak, segak sungguh mamat eman tuh satu yer. terima kasih!